EDGE OF ALCHEMY

Stacey Steers /18'/ USA


A Edge of Alchemy, els actors de l'era del cine mud Mary Pickford i Janet Gaynor s'aproximen a les seves primeres pel·lícules de la dècada de 1920 i s'endinsen en una èpica surrealista amb una història emergent de Frankenstein. Realitzat amb més de 6000 collages artesanals, Edge of Alchemy és el tercer curtmetratge d'una trilogia que mira el terreny psicològic del món interior de les dones. 

LIMBO

Gokce Erenmemisouglu /2'/ TUR

Limbo és un curtmetratge que forma part d'un projecte del seu director. Es tracta tant de fotografia com de cinema. El projecte intenta críticar a la humanitat i les relacions modernes i de quina manera ens sentim absurds, utilitzant peces del cos de joguina i ninots de plàstic.

PURE WHITE

Sven Windszus /4'/ GER

El protagonista és un model d'anatomia. Es desperta en un món aparentment perfecte.

El fet de viure com un ésser "Iinanimat" en un entorn tan idílic, amplifica el seu dolor. Vol conversar amb el seu creador en un intent de trobar respostes.

SECRET

Roberto López /4'/ CHL

intrigant curtmetratge d´animació que ens planteja la possibilitat de que la confesió d´un secret pod camviar la nostre vida......i poder la nostre mort.

EXHALACIÓN

Alberto Díaz /15'/ ESP

Arribem al món amb una exhalació i ho deixem amb una altra exhalació; tot el que passa al mig és  un sospir trepidant i inexplicable, un trànsit fugaç del enlluernador acte de la vida; una coincidència casual de la unió de dues cèl·lules que té com a conseqüència final la mort, acte últim en que partint del tot, poder ens fa retornar-hi.

GRITOS MUDOS

Susana Sánchez /8'/ CRI

Els mecanismes socials de control i vigilància governen les formes de mirar  els nostres cossos. De la mateixa manera, han funcionat com un mètode d'exclusió, que ha sistemàticament callat la veu de persones  que han estat víctimes de  violència.

THE MISSING PART

Salvador Sunyer /21'/ ESP

L'home, la dona i el nen. La vida que vivim allà fora. Interior, un teatre. Un lloc entès com a etapa catalitzadora del canvi. L'art s'entén com una eina d'alliberament. Els animals són els personatges que ens recorden el que és essencial, el principi, la causa. Un cavall i un ocell que ens ajuden a repensar la manera com els nens actuen. Un petit viatge. Un passatge per tornar a allà, però deixant-ho d'una altra manera.

THE COPYST

Tomas Kuszegi /8'/ HUN

The Copyist és un curtmetratge sobre una relació sexual que es produeix a la safata  d'una fotocopiadora, gravada íntegrament amb la màquina. Això permet fer una animació amb objectes tridimensionals i actors reals, utilitzant una forma d'enregistrament bastant estranya. The Copyist és una fusió postmoderna de l'art gràfic i la pel·lícula muda anacrònica.